A Bátorfi Fogászat valamennyi munkatársa elkötelezett abban, hogy pácienseink baráti légkörben jól érezhessék magukat, a fogászathoz általában kötődő szorongásokat és félelmeket már az első alkalommal leküzdhessék. Orvosaink, asszisztenseink és valamennyi munkatársunk annak érdekében végzik munkájukat, hogy a rendelőbe látogató paciens fájdalommentes megoldást találjon problémáira, a lehető legrövidebb időn belül és a legmagasabb szakmai tudás alkalmazása mellett.

 

Pácienseink általában egy konkrét problémával keresnek fel bennünket. Fogászatunk azonban ennél többet kínál: teljes körű fogászati rehabilitációt, amellyel helyreállítjuk mind a beszéd- és rágóképességet, mind a lehető legjobb esztétikai megjelenést, amelyek eredménye a javuló életminőség, a növekvő önbizalom, és a munkaerőpiacon való könnyebb érvényesülés. Fájdalommentes kezelésen túl, tudatosan és folyamatosan ügyelünk arra, hogy pácienseink a velünk való kapcsolatfelvételtől kezdve a teljes gyógyulásig professzionális és empatikus ellátásban részesüljenek, és ehhez exkluzív környezetet biztosítunk.

 

Magasan képzett orvos csapatunk annak érdekében, hogy folyamatosan biztosítani tudjuk a legmagasabb szakmai színvonalat, rendszeresen továbbképzéseken, gyakorlati kurzusokon és kongresszusokon vesz
részt.

 

Pácienseink elégedettségét megállapodásaink maradéktalan teljesítésével kívánjuk elérni. Ehhez világviszonylatban élenjáróan korszerű berendezéseket, eszközöket, anyagokat és technológiát alkalmazunk, és törekszünk teljes körű szolgáltatást nyújtani.
Ezen túlmenően a kezelést megelőzően és azt követően is, tanácsadással és gondos odafigyeléssel tájékoztatjuk pácienseinket a szájhigiénia fontosságáról, megvalósítása módszereiről.

 

Minden általunk végzett munkára a nemzetközileg elfogadott standardoknál hosszabb időtartamú garanciát vállalunk.

 

Implantológiai szolgáltatások terén rendelőnk Magyarországon piacvezető szerepet tölt be, ennek megtartása és fejlesztése mindannyiunk közös célja.

 

Szállítói kapcsolatainkban folyamatosan a kölcsönös előnyöket és a gazdaságos működést tartjuk szem előtt. A jó partneri viszony hozzájárul ahhoz, hogy a kezeléseinkhez felhasznált anyagok, eszközök mindig a legkiválóbb minőségben és az optimálisan szükséges mennyiségben álljanak rendelkezésre.

 

Büszkék vagyunk arra, hogy cégünk a Nagy-Britanniából Magyarországra irányuló fogászati turizmus egyik központja is, ezáltal folyamatosan fejleszthetjük fogászatunkat minden területen, melynek előnyeit minden páciensünk élvezheti.

 

Mindezek szellemében, a Bátorfi Fogászat a szolgáltatási színvonalának folyamatos fejlesztése érdekében a nemzetközi normáknak megfelelő MSZ EN ISO 9001:2009-es minőségirányítás rendszert működtet.

 

A minőségirányítási rendszer alkalmazásával az alábbi céljaink vannak:

  • növeljük pácienseink megelégedettségét,

  • fokozzuk kezeléseink eredményességét,

  • minimalizáljuk az utólagos problémakezelést,

  • javítsuk folyamataink hatékonyságát.

Minden munkatársunktól elvárjuk, hogy eredményesen és munkája fontosságának tudatában végezze feladatait.

 

Dr. Bátorfi Béla
ügyvezető igazgató

Book an appointment online!

We will call you back after you submit your request!