A nem megfelelő szájhigiénia nemcsak kellemetlenségeket okoz és esztétikai problémákat jelent, hanem egészségügyi problémák kialakulásához is vezethet. Már egy fog elvesztése is számos problémát okozhat, az időskori foghiány pedig népbetegségnek számít. Megváltozik a rágás technika, elmozdulhatnak a meglévő fogak, a hiányzó fog helyén a csontszövet visszahúzódhat, illetve sorvadásnak indulhat. A hiányzó fog negatív irányban befolyásolhatja a beszédképzést is. A protézisek rágás és beszédképzés szempontjából alacsony komfortérzetet biztosítanak.

 

bps

 

Biofunctional Prosthetic System

 

A Bátorfi Fogászat magas minőségű megoldást kínál azoknak a pácienseknek, akik valamely oknál fogva nem alkalmasak az implantátum beültetésre vagy egyszerűen nem szeretnének műtéten átesni. Az innovatív technológiájú, BPS fogsor, a Biofunctional Prosthetic System, egy a múlt századon átívelő professzori-egyetemi kutatómunka gyümölcse. Az előző - mai napig széleskörűen használt- fogsorkészítési módszerek továbbfejlesztésével, valamint az egyre megújuló kémiai ipari újítások naprakész használatával ér el rendkívüli stabilitást, és minden igényt kielégítő esztétikát!

Az állkapocs-ízületi pozíciót speciális eszközzel méri be a fogorvos, amely biztosítja a stabil fogpótlást. Az egyedülállóan precíz lenyomatvételi technika, az állkapocsízületi mérés, és az extra tartós minőségi svájci alapanyagok és technológia teszi a BPS fogsorokat tartóssá, kényelmessé és hihetetlenül széppé. A BPS az arc valaha volt esztétikáját képes tökéletesen visszaállítani.

Sikeresen bejelentkezett

Az alábbi foglalásról emailt küldünk a megadott email címre:

Teljes név
Email
Telefonszám
Időpont
Megjegyzés

Foglaljon időpontot!