Préskerámia héj

Ha nem elégedett fogai szépségével, formájával vagy színével, a porcelán héjak ideális megoldást jelentenek Önnek. A fogászati kerámia héj néhány tized milliméteres vastagságú porcelánból készülő lapocska, melyet a saját fogak külső felszínére ragasztunk.

porcelán héj

A porcelán héjak népszerűsége ugrásszerűen megnőtt az elmúlt években köszönhetően annak, hogy olyan kíméletes, fájdalommentes és megfizethető megoldás, amely rövid idő alatt nagyon látványos változást eredményez. Alkalmazásukkal olyan fehér mosoly érhető el, amely sok esetben még fogfehérítéssel sem.

 

Ragyogó mosoly fogszabályozás nélkül

 

A vékony kerámia lapocskáknak köszönhetően olyan esztétikai korrekció hajtható végre, amely kijavítja a fog hiányosságait. Ezzel a technológiával könnyen, akár fogszabályozás nélkül elérhető a tökéletesen ragyogó mosoly.

 

A porcelán héj elkészítésének menete

 

Az eljárás minimális előkészítést igényel, hiszen a meglévő fogak felszínéről kell egy vékony réteget eltávolítani. A héjakat magas precizitású préskerámiából állítják elő a fogtechnikai laboratóriumban, akár néhány nap alatt elkészülhetnek.

A Bátorfi Fogászat orvosainak kiemelkedő szaktudása és a rendelő innovatív technológiai háttere, valamint Magyarország egyik legjobb fogtechnikája biztosítja, hogy Ön a legjobb minőségű szolgáltatást élvezhesse.

A mosolytervezés egy alapos konzultációval kezdődik, ahol szakorvosunk minden részéletre kiterjedően tájékoztatja Önt a porcelán héjak elkészítésének menetéről. A megbeszélést követően a fogorvos helyi érzéstelenítésben előkészíti a fogakat a héjakhoz és lenyomatot vesz a területről. Az előkészített fogakra ideglenes héjak készülnek. A lenyomat alapján a fogtechnikus elkészíti az Ön számára pontosan illeszkedő pótlásokat. Amennyiben az elkészült héjak elnyerték az Ön tetszését, a próba után véglegesen beragasztásra kerülnek a vékony kerámia lapocskák, a héjak.

 

Sikeresen bejelentkezett

Az alábbi foglalásról emailt küldünk a megadott email címre:

Teljes név
Email
Telefonszám
Időpont
Megjegyzés

Foglaljon időpontot!