Zoom fehérítő lámpa

BEYOND fehérítő lámpa

 

A BEYOND fogfehérítő lámpa a világon elsőként megjelent első generációs fogfehérítő eszköz, amely klinikai tesztekkel is alátámasztott legsikeresebb eljárás.

A BEYOND fogfehérítő lámpa a világon elsőként megjelent első generációs fogfehérítő eszköz, amely klinikai tesztekkel is alátámasztott legsikeresebb eljárás. Az eljárás háromszor 20 perc hosszúságú fehérítőciklust jelent, illetve negyedórás előkészítést.

Az előkészítés során megfelelő izolációt készítünk, amely biztosítja, hogy a fogfehérítő anyag ne érintkezhessen a lágyrészekkel, illetve a lámpa fénye csak a fogakat érje. Miután felkerült az izoláció, és elindult a folyamat, már csak várni kell az eredményt, ami már a második ciklus végére rendkívül meggyőző.

A fehérítés előtt fontos tisztázni, mennyire világos színt szeretnénk elérni, mert lehet, hogy már a második 20 perc után be is fejeződhet a kezelés.
Fontos tudni, hogy a szájban lévő pótlások, koronák, tömések, inlayk nem reagálnak a kezelésre, tehát ezek megtartják a fehérítés előtti színüket, ami miatt később cserére szorulhatnak. A kezelés utáni 48 órában nem szabad erősen pigmentáló ételeket és italokat fogyasztani.

Az elért fogszín akár évtizedekig megtartható, csupán fenntartó kezelésekre lehet szükség a későbbiekben. A kezelés során tapasztalható fognyaki érzékenységhez hasonló kellemetlenségért a fogak reverzíbilis dehidratációja (de nem demineralizációja) okolható, amely folyamat során a dentintubulusokban folyadékáramlás indul meg. Ugyanez az érzékenység tapasztalható az eljárást követő első 24 órában a fogak rehidratációja során. Az előbb említett érzékenységről a páciensek 40%-a számolt be.

A BEYOND kezelésre csupán egyszer van szükség, az elért eredmény fenntartásában az otthoni sínes fogfehérítő eljárás tökéletesen alkalmas.

Sikeresen bejelentkezett

Az alábbi foglalásról emailt küldünk a megadott email címre:

Teljes név
Email
Telefonszám
Időpont
Megjegyzés

Foglaljon időpontot!